Чому не відбувся фестиваль веганів?

Глянула на календар і згадала про подію, яка мала сьогодні відбутись.

8 вересня був запланований фестиваль веганів Calais Vegan у Франції. Його відмінили через протести чи погрози мисливців та фермерів. Ця новина ходила ще у серпні. Вегани атакують м'ясні магазини, фермери у відповідь не дають проводити фестивалі.

Чесно кажучи, в мене немає бажання з'ясовувати, хто правий, а хто винен. Але я задумалась про те, що не зовсім нормально, коли людина, відстоюючи свої принципи, заважає іншим.

Здається, у сучасному світі немає проблем з тим, щоб вести такий спосіб життя, який вважаєш правильним, чи дотримуватись віри, яка тобі підходить, чи будувати стосунки так, як вважаєш за потрібне, але завжди знайдуться фанатики, які не можуть просто жити так, як хочуть. Їм обов'язково треба зачепитись за думку людей, які їх не розуміють, і заявляти, що проти них цілий світ. Це і смішно і сумно. Смішно, бо розумієш, що такі люди просто хочуть сутички, і сумно, бо до цих сутичок все ж таки частенько доходить.

Здається, звичайна новина, але є про що подумати..

Я, буває, сама пориваюсь щось комусь довести, але в мені недостатньо невпевненості у власних переконаннях, щоб починати показові сутички)

P.S: не ризикну виставляти тут фото їжі. Ми просто подивимось на природу)