Гриби

Горді білі гриби, замасковані чорні, крихкі стернюки-парасольки, яскраві сироїжки, стрункі маленькі опеньки, червоні мухомори, бліді поганки… Перерахувати всі гриби неможливо. Багатьом подобається ходити по гриби, але не всі знають, де їх шукати, які їстівні, а які отруйні, як їх правильно збирати ї готувати… В наш час дізнатися про це все не проблема, адже є Інтернет, енциклопедії та ін., звідки можна взяти потрібну інформацію. Але теорія ніколи не зможе замінити практику, тому щоб навчитися збирати гриби, потрібно ходити по них до лісу.

Можливо, хтось вважає, що це даремна трата часу і набагато легше піти на базар і купити грибочків. Та справжні грибники знають, яку радість приносить кожна знахідка, особливо, коли, після довгої лісової прогулянки, вертаєшся додому змучений і сонний, але, дивлячись на повний кошик грибів, стаєш по-справжньому задоволений собою.

Приходить зима… Сидиш на кухні, дивишся, як за вікном повільно кружляють білі сніжинки і жуєш мариновані грибочки, згадуючи щедру осінь…

Ця галерея – подарунок моєму хресному Роману, який ніколи не пропускає нагоди піти по гриби. ВІТАЮ З ДНЕМ АНГЕЛА!!!

Подробности Интернет магазин картин у нас.