Курорт Трускавець

Трускавець - це місто туристів. Про курорт, цілющі властивості "Нафтусі" та історію самого містечка вже дуже багато написано, тому я приділяла більше уваги і часу, щоб побувати і побачити усі цікаві місця у місті.

Загалом, Трускавець дуже спокійне місто, в перші дні відпочинку навіть здається, що навколо заповільнена зйомка, адже ніхто нікуди не поспішає, всім хочеться відпочити від звичайної щоденної метушні. Та вже за кілька днів звикаєш і починаєш більше цікавитись краєвидами і архітектурою міста. Оскільки протягом року сюди приїжджають сотні відпочиваючих, тут дуже багато санаторіїв, готелів та інших місць, де можна зупинитися, але все-одно їх продовжують будувати. Найцікавіше, що кожна вілла чи готель мають інший архітектурний стиль, через це здається, ніби знаходишся у місті поєднання різних століть та культур.

Було б дуже необачно не згадати про парки Трускавця, адже спокій, тиша, свіже повітря і зелений колір дуже заспокоюють 😉

Більшість людей їде в Трускавець, щоб спробувати "Нафтусю" і підтримати здоров*я. До речі, за кілька днів можна звикнути не тільки до заповільненої зйомки, але й до своєрідного смаку і запаху лікувальної води.

Якщо Ви хочете спокійно та з користю для себе відпочити влітку, тоді Трускавець чекає на Вас 🙂